Waarom je een wijnkoelkast wilt

In een zaak waar je drank schenkt is het handig om de drank op de juiste manier te bewaren. Bij bepaalde producten kan een graad koeler of minder koel het verschil zijn tussen een tevreden gast of een gast die teleurgesteld is in zijn drankje. Zeker als je druivensap met alcohol schenkt kan dat vervelend zijn. Met een wijnkoelkast heb je daar geen last meer van. Dan weet je zeker dat je de drank altijd op de juiste manier kunt bewaren en serveren op de juiste temperatuur. In dit artikel vertellen we je alles over de voordelen van een speciaal model dat jouw drank op de juiste temperatuur houdt.

Altijd je wijn op de juiste temperatuur met de wijnkoelkast

Met een wijnkoelkast weet je zeker dat je jouw drank altijd op de juiste manier bij de gast inschenkt. Of het nu gaat om een frisse witte, een zomerse rosé of een fruitige rode. Jij serveert je drank op precies de juiste temperatuur. Zo kunnen alle gasten genieten van heerlijk gerechten en bijpassende wijnen die er goed bij passen. Daarmee laat je zien dat je niet alleen aandacht hebt voor je eten, maar dat je ook aandacht besteed aan de juiste wijn-spijs combinaties voor een optimale smaakbeleving van je gasten. Daarmee maak je ook duidelijk dat je gaat voor kwaliteit en je gasten graag tevreden wilt houden.

Overzicht van de open flessen met wijnkoelkast

Met een wijnkoelkast kun je eenvoudig alle open flessen bewaren. Zeker als je de wijnen ook per glas schenkt kan het handig zijn om te weten welke flessen open zijn. Zo schenk je altijd eerst de aangebroken flessen leeg voordat je nieuwe flessen openmaakt. Daarmee voorkom je dat je onnodig drank moet weggooien die niet meer lekker is om nog te drinken. Daarbij kun je de flessen bewaren op verschillende plekken in de kast met verschillende temperaturen. Sommige exemplaren wil je koeler bewaren dan andere en dat kan met deze apparaten heel goed.

Aanwinst in je zaak die gezien mag worden

Met een wijnkoelkast laat je zien dat je oog hebt voor detail en dat alleen het beste goed genoeg is voor je gasten. Het is een aanwinst in je zaak die gezien mag worden. Als je het slim aanpakt maak je er een beleving van voor je gasten. Neem je gasten mee in het verhaal over de wijnen en welke smaken je schenkt bij welke gerechten. Zo geef je meer beleving in je zaak en zul je meer drank verkopen. Je maakt je gasten blij en geeft ze extra aandacht. Dat is goed voor de business.

Meer doen met wijnkoelkast

Met een wijnkoelkast kun je veel meer doen dan flessen koelen. Zoals gezegd kun je je gasten meenemen in een verhaal over wijn-spijs combinaties en elke week of maand nieuwe exemplaren introduceren. Maak van de drank een hardloper die iedereen wil proeven. Je kunt samenwerken met je leveranciers om te kijken hoe je dat het beste aanpakt. Laat je door een expert adviseren over het model dat het beste bij je past.

Overtuigd? Bekijk dan direct het volledige assortiment op Horecagemak!